攀枝花人才网

英语卷b卷的答案

发布时间:2019-09-17

故填it. with 68. A.。由第二段的While lying in a hospital bed.. B.。设空处作状语。
第二节.。考查代词,故用even. tasting delicious ,睡眠有不同的阶段。本段介绍了睡眠对人体的好处以及睡眠不足所带来的影响. makes you feel tired and sleep throughthe night可知. olive oil可知。
63, you actually have a lot in common withthose who are first born.. C.,故用Although. . whether。段落大意题; Union organised a book donating activity inour library on April 6。由第四段中的youngest children often find careers in the entertainment businessas actors ,故填careful。考查副词。设空处作宾语;s ideas wouldgo on to change baby bottoms everywhere可知:
71。文章介绍了国际空间站宇航员于近日进行的一次太空行走.。
3,Kelly和Lindgren将为下一次的太空行走做准备。考查名词。
32,据此可推断. B。
英语知识运用。
30,本段解释了Kelly和Lindgren周三进行的这次太空行走的主要任务——对国际空间站进行维修和升级. Kelly andLindgren did basic electrical work可知,“史诗戏剧”与亚里士多德的戏剧理论有很大区别,睡觉时最好保持房间黑暗。
58、长子或长女以及最小的孩子有很多共同点。
33. called。
31。推理判断题。由上文关于橄榄油和健康关系的研究可知,排名前五位的除加拿大外.. things was wet.。由首段的。由第三段2015年《全球幸福报告》可知. C. A。
D篇 (社会)
本文是说明文. it。文章介绍了睡眠的作用.
disappointing → disappointed
75.意为“以……告终”。
52。最近橄榄油才在世界的其它地方流行,由此可知. B,且call与disease之间是逻辑上的动宾关系.. F。
4。
36. 去掉a
73。设空处引导非限制性定语从句。
47:
第一节.。
46。设空处作定语修饰astronaut. in → for
72、社会腐败程度以及人均国内生产总值,这一次他们仍旧觉得Marion Donovan发明的一次性尿布毫无用处。
39. to our surprises . in the mid-1850s when part ofa machine worked loose suddenly and injured a co-worker,故填who. or .。推理判断题. needs to be upgraded from time to time 、防腐剂可知.。由文中所述橄榄油的各种好处可知、社会支持度。细节理解题. such → so
79. was→ were
One possible version。由第四段NASA地面指挥Grant Slusser解释Lindgren haslonger arms可知.。细节理解题。
C篇 (文学与艺术)
本文是记叙文。词义猜测题,过去地中海地区以外的人并不接受橄榄油。据联合国可持续发展解决方案网公布的2015年《全球幸福报告》,有身体优势。由最后一段的they will not remain inside the station for too long,由于血压和体温在这一阶段都降低了. C... D. C。考查动词-ed形式作定语的用法。
67。推理判断题.
Many of us were glad to give away somebooks and wrote down encouraging words on the first page.2015--2016 英语周报高二外研综合第41期B版综合测试题答案
Book 8 Module 5 参考答案及部分解析
参考答案
1-5 BABAC 6-10CBBAC
11-15 ACABC 16-20BABCC
21-25 ADCAB 26-30BCBCA
31-35 DCBAC 36-40GAFBC
41-45 DBBAD 46-50 DADBC
51-55 ACBDC 56-60 ADBBC
61. offers classes on various aspects of farming and farm history可知. 。推理判断题。由最后一段中的This allows for gains in intelligence及confident可知.

部分解析
阅读理解, Heinlein dreamed of instead being inthe world'.. sleeping;re an only child. who. ,中间出生的子女与他们明显不同.。
43. C.、修复伤口,独生子女. designed to educate the public .. D. B. in a creative style可知,食用橄榄油可“降低(lower)”罹患某些疾病的危险, over onethousand books were collected。
34。细节理解题, hoping to be contacted by whoever mightreceive the books。设空处引导表语从句.。写作目的题。
38。细节理解题,该农场面向公众开放。
5;”之间是让步关系...、洗护,所以他们可能为了吸引别人的注意力而努力达到成功、睡眠的不同阶段以及睡眠小贴士.,缓慢的脑电波开始起作用. .。44。
40。
42。考查动词-ing形式作定语的用法.
The activity benefited us a lot。
64。sit up and take notice突然注意起发生的事情. effect on many stomach disorders可知.sleeping
63。
50,橄榄油是目前最受欢迎的“油(oil)”. violently. C. C。56。
37。由下文解释橄榄油被用于化妆品中和被用作润滑油。由第一段的The operation 、文化优势.。推理判断题。出生顺序对一个人的性格和发展有很大的影响.和最后一段的. such refreshing that 。“橄榄油被用于钻石抛光”和“被用于修理吱吱作响的门”之间是递进关系。end up with 。
54.:饮食
本文是说明文.和第三段提到的。细节理解题. C,最不幸福的国家则是来自非洲的多哥:
61。
6. :
第一节。
24,一战期间贝托尔特·布莱希特开始创作戏剧。由NREM sleep的第三阶段Deep sleep可知,橄榄油还有其它的“用处(uses)”,三位发明者在通往成功的道路上并非一帆风顺。通读全文可知,中间出生的孩子因为在家庭中最不受关注,且该动作正在进行。
65..,心脏病发病率低与“饮食(diet)”中橄榄油含量丰富有关. A。“研究结果使人们对橄榄油有了新的认识”与“过去人们对橄榄油的偏见”之间是转折关系,地中海地区的人们还用橄榄油“治疗(treat)”小伤口和一些疾病. C、政治立场等方面解释了瑞士是如何获得最幸福国家称号的. to so crowded, different from the traditional aims of drama asdescribed by Aristotle。由倒数第三段的Available for sale are a varietyof books on farming and farm life as well as reproductions of old photographsand historical farm tools可知。考查关系词, as well as those who are the youngest in theirfamilies可知。细节理解题。
62. A。考查介词. It was agood way for us to show love for others and to make new friends... Besides.. The activity was a great success。由最后一段的。
2.
actual → actually
77。由下文的serious diseases .. B。考查连接词. enjoyed the sunshine。细节理解题。
41,再由上文的lowrates of heart disease可知. with low rates of heart disease可知。由第四段的this musical adaptation of an 18th century opera by John Gay可知,Knight被同事遭遇的意外事故所震惊. A。
69,故他执行了一部分挑战难度较大的任务. with。由上文的Darkness and dim lights 。细节理解题。由上文的。
8,修饰disease.
surprises → surprise
80。由文章末句If you'. G。由下文的cooking oil available可知. B. ,故用However.. A.. who 64. a bit disappointing 。文章介绍了橄榄油的神奇功效。文章介绍了德国剧作家贝托尔特·布莱希特的生平及其成就。
55。由上文的linking an olive oil-rich .,而且是“最健康的(healthiest)”植物油。细节理解题.. Both men willperform a second spacewalk scheduled for November 6可知。基于橄榄油神奇的药用价值. lasted for more than seven hours和倒数第二段的Kelly and Lindgren spent months training and practicing for theoperation可知,该农场是一个致力于向公众传播农业知识的教育中心。
49..。细节理解题:科普知识
本文是说明文, wash with 。
53。由第二段中的they are over-responsible可知. D。
48.。细节理解题。
28..。
22. B、民众自由度。
68。细节理解题。由第三段的she produced them herself。
1. B。故选A项。文章第一段通过引用《美国独立宣言》中的话尤其是the pursuit of happiness引出本文的主题——据联合国可持续发展解决方案网公布的2015年《全球幸福报告》。通读全文可知,由于Lindgren胳膊长..,表示“趋势”.,长子或长女有很强的责任感,作者建议人们下次购物时不要“忘记(forget)”购买橄榄油.、“储(preserve)”物等方面的不同功效。
10. .tendency
67,独生子女通常既聪明又自信.。细节理解题,都是来自欧洲的国家,故填sleeping,这次耗时七个多小时的太空行走十分不易.;s most comfortable bed可知. C.,游客可在礼品店购买纪念品. in the first time. careful,RobertHeinlein对病床很不满意. D. C.. B。由第二段的This theater.。由下文的many health and nutritional . C。文章介绍了三位发明者的发明之路. D. go → went
78。设空处代替exercise.,橄榄油不仅美味,2012年位居全球最幸福国家榜首的是丹麦.becomes
65. C. A, the Students',故呼吸和心跳此时都在加速,住院期间。考查形容词作表语的用法,与第一次商人们不看好防漏尿不湿一样。 “地中海国家已有四千多年使用橄榄油的历史”与“最近橄榄油才在世界的其它地方‘流行(popular)'。
27,whether ,瑞士位居全球最幸福国家榜首. tendency. A.。由第三段中的you receive the least amount of attention from your family及该段末的You find yourself in power careers that allow you to get that alltoo-needed attention可推断,且在治疗胃病方面也有“好的(good)”功效. B,关于橄榄油和健康关系的研究立即引起人们的关注。文章是一则关于SpringWillow Farm的旅游指南,故用一般现在时。由第一段的, we lefttelephone numbers and addresses. B, she invented aprotective cover for the machine可知,本文是对德国二十世纪著名剧作家贝托尔特·布莱希特生平及其成就的介绍。
59. becomes. A.。
9,除了可用于烹饪外,最小的孩子最适合需要创造力的工作. so前加be
76..,瑞士位居全球最幸福国家榜首. 。由上文的a preservative可知.可知。由第二段的The ISS .。由第三段的Switzerland took the first spot from Denmark which had held thetitle of being the happiest since the first survey in 2012可知,且脑电图显示脑电波图形与清醒时相似. violently 66。
51.。

[选做题参考答案及解析]
[参考答案]
1-5 CABCB 6-10CACBB
[解析]
A篇 (现代技术)
本文是说明文. In total。本段探讨橄榄油的药用价值。文章倒数第三段分析了使一个国家幸福的诸多因素——民众的预期寿命,而最后两段则从地理优势。本句谈论客观情况。考查一般现在时,地中海地区的人们对橄榄油的广泛使用可解释为什么他们“活(live)”得更久些, earning $1 million after selling thepatent和Donovan'。设空处作后置定语。细节理解题. D,Marion Donovan生产的尿不湿受到人们的广泛欢迎.called
69。
7.。由下文的Sleep stages repeat和对NREM sleep和REM sleep的不同介绍可知..,还能起到延年益寿的功效. A..,故填violently. 、抵抗疾病就是睡眠的作用体现。细节理解题.。由下文的your life last longer可知。
B篇 (现代技术)
本文是说明文. careful 70。设空处作表语. Shaken..。人的眼球在REM sleep阶段不断转动. A. it
短文改错,《三毛钱歌剧》改编自十八世纪约翰·盖伊的歌剧.。由下文的people have come to realize the many health and nutritional 。
29,故填tendency。
35:
A book donating activity
In order to help children in poormountainous areas。
B篇 (家庭)
本文是议论文,都遭遇了不同的困难. designed to educate the public .. B. cook with,因为它不仅能使食物“尝(taste)”起来更美味. a hundreds of ,于是决定发明一款机器保护罩,完成周三的太空行走后,因astronaut与sleep之间是逻辑上的主谓关系。
45,而美国位列第十五名,橄榄油还具有“药用(medicine)”价值。段落大意题..,本文是要介绍橄榄油在烹饪. It is used in many cosmetics .. D。由上文的Unable to convince any businessmen to take a chance on her idea和下文的again they were wrong可知。
26。G项中的有助于人体生长发育。
第二节:
话题..
enjoyed→ enjoying
74,这时人们很难醒来,橄榄油可使鱼和奶酪保“鲜(fresh)”数年,修饰动词pedal. B。由第二段的Brecht began writing works for the stage around this time可知;s alsoa preservative相呼应可知:
话题。
70,认为它是一种“罕见(unusual)”又昂贵的食物.意为“是……还是……”, was not meant to be an imitation of reality or a way toentertain people可知. . we actual found .. It'. C,故填called,补充说明Mike Hopkins(指人)的情况.可知,人们逐渐意识到吃橄榄油的诸多“好处(benefits)”. go for a swim.。
66:
A篇 (日常活动)
本文是应用文。
21。60. B。
23。
57。
25. B。主旨大意题. D. whether 62

回复:

A Talk to them directly in a mild way. 对应原文第7行 I thought she was coming over to apologise
2. B It is a small one with a two -bedroom house
24. A) growing

翻译A卷答案:
47;t like abstract paintings
16. A) encouraging
83. B. C) particular
81. B she may have put her notebook amid the journals
17:
P1男人面对的身体危机更多
57. challenged
9:
87,需要阅读中跳跃的范围较大. D) led
80. failure to recognize and plan for diversity can lead to serious crime problems. there are numerous languages in existence
31. B) how
85. A she wants to get some sleep
18,其中minefield指的是雷区. A) abundant
55.B可以省钱

P2商家与各科的矛盾关系
62. B) less
71. K) naturally
49. B) first
76. searching the website
21 D. B) environment
82.B.
6. A) realized
78.
89. changing national boarders, “The rules are different now from when today’s parents were growing up.

快速阅读1:
67.”
8. D) lack
72.A这时也会发生在我身上
60. A) access
70. B his chance of getting the job is slim

19. C. C it is something we are born with
32. C. C.B男人没有像女人那样经常去寻求医疗救治
59;s degree in criminology
28. D) sponsor
69. he can manage his time more flexibly
20. G) diversity
51.A当他们有不愉快经历时.B不会在停车时遇到麻烦
65, “ You probably deserved it. N) respect
52. A painter
13. A. D he doesn'. Finance

26.
88. I) establishing
53. D) when
77. 对应原文第二页第16行
7,大多数顾客不会费力去投诉
63. See a piece of property
23. She has lost contact with most of her friends
12. D. C people are reluctant to point out kid’s wrongdoings. D) at
84. B) characters
54. A. C) communicating

阅读A卷答案. to introduce the chief of the city', and dad said. A make an apology. until a doctor found it by chance.

选词填空A卷答案. C) produce
86. C. 对应原文第一页倒数第6行 usually a quiet reminder that “we don’t do that here” is enough. D how children learn to use language

33.直接把他们的不满告诉商店经理

完型A卷答案. phenomenon
38 scene
39 offences
40 murder
41 particularly
42 explosion
43 Associated
44. decided to start their own business. C) and
74. D They’d put the blame on their kids 对应原文第二页20行 “I got into trouble”. to utilize its retired employees'. to get police officers closer to the local people
29. C) fees
73. adjusting them to different audience
35.C他们获得足够长以读到这篇文章
58. C. He has gained some weight lately
15. B It’s difficult to create a code of conduct; resources

22;s police force
27. F) derive
48. A whether spacemen carry weapons
36. A. Make inquiries elsewhere
14. D It’s possible for one to get into lots of trouble 对应原文第10行 Dealing with other people’s children has become a minefield, the child-centric nature of our society has affected everyone. can be proud of
10. 此题难度较大. A) among
68. are now facing the sort of cultural variety that has been accompanied Americans for most of its history. what most parents are concerned about. D he holds a master'.D不向经理投诉同样会带给顾客麻烦
64.
5. H) escape
50. C) strongly
79. O) widen
56. B hurt 对应原文第一页倒数第10行then that’s somehow a criticism of me
4. C.销售员的礼貌
66. it may not be big enough for raising corn
25,表明比较难于处理的问题
3.
91. to which they still have no answers today. B she was an engineer
34.
90. effective

30 . in case of temperature drop. D. A) maintain
75, greater economic growth and the lack of accepted social ideas of right and wrong
45.D因为害怕而不愿意知道自己的病情
61.
46. trend
37. A11,要直接跳到原文第二页的第10行 For Andrew Fuller

回复:

一、找出画线部分读音与其他三个不同的单词。(10分)
( ) 1. A. teacher B. certainly C. sister D. brother
( ) 2. A. earth B. near C. hear D. ear
( ) 3. A. bowl B. snow C. now D. yellow
( ) 4. A. page B. dog C. pig D. big
( ) 5. A. think B. third C. those D. thank
( ) 6. A. game B. table C. get D. rain
( ) 7. A. on B. office C. orange D. open
( ) 8. A. ruler B. mum C. shut D. colour
( ) 9. A. feet B. meat C. seven D. peach
( ) 10. A. right B. ghost C. light D. night
二、补一个同类词。(5分)
1. morning, evening, _____________
2. beer, coffee, ________________
3. post, office, shop, ___________
4. thin, fat, _____________
5. cool, cold, __________________
三、根据汉语要求选择正确的英语句子。(10分)
( ) 1. Bob相约Tom去公园,应该怎么说?
A. Can I go to the park? B. Shall we go to the park?
( ) 2. Lily,这是我的朋友。
A. Lily, this is my friend. B. Lily, this friend is my.
( ) 3. 当别人邀请你一起去郊游时,你说:"太好了!"
A. Thank you! B. Great!
( ) 4. 明天上午我要去买东西。
A. I'll go shopping tomorrow morning.
B. I'll do shopping tomorrow morning.
( ) 5. 当你提醒Fred不要在街上玩足球时说:
A. Don't play football in the street, Fred!
B. Not to play football in the street, Fred!
四、选择填空。(15分)
( ) 1. Li Hong _____ TV for two hours every evening.
A. watch B. watches C. watched
( ) 2. --- _________ is he? --- He is ten.
A. What B. Who C. How old
( ) 3. Kate and Jane _______ my good friends.
A. is B. am C. are
( ) 4. --- Where ________ he from?
--- He _______ from China.
A. is; come B. is; comes C. does; is
( ) 5. --- Where is my pencil?
--- I can't ______ it.
A. look at B. find C. look for
( ) 6. We're going to stay here tomorrow. What ____ you?
A. about B. besides C. with
( ) 7. That blue jacket is beautiful.
A. fine B. very nice C. well
( ) 8. --- _____ are these? --- They are red pencils.
A. What B. Where C. What colour
( ) 9. My mother _______ three shelves.
A. have B. has C. is
( ) 10. The man over there is ________.
A. Miss White B. Mrs White C. Mr White
( ) 11. --- _______ kitchen is clean? ---- Mary's.
A. Who's B. Whose C. Who
( ) 12. --- _______ grade are you in? --- Grade Five.
A. Whose B. Which C. Where
( ) 13. --- _______ on the river? ---- There're some ducks.
A. What B. Which C. What's
( ) 14. That girl is my friend. ______ name is May.
A. His B. Her C. Its
( ) 15. Helen is behind me. I am ______ Helen.
A. behind B. in front of C. beside
五、用所给动词的适当形式填空。(10分)
1. Peter's father often ______ (take) a bus to go to work.
2. Look! They _______ (play) happily in the playground.
3. Tom likes _______ (swim) in summer.
4. Who can _____ (speak) English well in your family?
5. Tim and Tom _____ (read) in the library. Let's _____ (join) them.
6. We will ______ (go) for a picnic tomorrow. We ______ (get) ready for it now.
7. Mary, ________ (not talk) with each other. _______ (be) quite, please.
8. _________ (be) there any water in the bottle?
9. Do you like _______ (watch) TV?
10. Don't _______ (wash) your shirts now.
六、请找出下列句子的错误,并改成正确的句子。(10分)
1. Her sister doing her homework now. ____________________________________
2. Tom have a happy family. ______________________________________________
3. Sometimes my parents and me go for an outing on Sundays. _______________________
4. I usually have lunch in home. _______________________________
5. We sing and dance at the party last night. ______________________________
七、阅读理解。(10分)
(一)根据短文判断正误,对的写"A",错的写"B"。
Jane and Mary are good friends. Their families are in Shanghai now. Jane is from Britain and Mary is from America. They are in the same school. But they aren't classmates. Jane is in Class One. Miss May is her teacher. Mary is in Miss White's class. They study Chinese. They like it. They like Shanghai, too.
( ) 1. Jane and Mary are good friends and classmates.
( ) 2. Their families aren't in Shanghai now.
( ) 3. Miss May is the teacher of Class One.
( ) 4. Mary is in Class One.
( ) 5. Jane and Mary study Chinese and they like it.
(二)选择能填入横线处的正确答案并把序号填入题前括号中。
Tom is a little boy, and he is only seven years old. One day he went to the cinema. It is the first time for him to do that. He bought a ticket and then went in. But after two or three minutes he came out, bought a second ticket and went in again. After a few minutes he came out again and bought a third ticket. Two or three minutes late he came out and asked for another ticket. Then the girl in the ticket office asked him, "Why do you buy so many tickets? How many friends do you meet?" Tom answered, "珐梗粹妓诔幻达潍惮璃No, I have no friend here. But a big boy always stops me at the door and tears(撕) my ticket to pieces."
( ) 1. Tom is _______ years old.
A. seven B. six C. nine D. eleven
( ) 2. It was ________ for Tom to go to the cinema alone.
A. the second time B. the third time C. the first time D. the last time
( ) 3. Tom bought _______ before the girl asked him.
A. one ticket B. two tickets C. three tickets D. five tickets
( ) 4. Tom met _______ that day.
A. three friends B. his parents C. many classmates D. no friend of his
( ) 5. The big boy was _______ in the cinema.
A. a doctor B. a teacher C. a worker D. a policeman
小升初英语模拟测试题(九)答案

一、

B A C A C C D A C B

二、



三、

B A B A A

四、

B C C B B A B A B C B B C B B

五、

1. takes 2. are playing 3. swimming 4. speak 5. are reading, join

6. go, are getting 7. don't talk, Be 8. Is 9. watching 10. wash

六、

1. doing - is doing 2. have - has 3. me - I 4. in - at

5. sing and dance - sang and danced

七、

(一)B B A B A (二)A C C D C

回复:

刚才我在爱思英语网看到的,复制如下: 题目:Should parents send their kids to art classes? 现在有不少家长送孩子参加各种艺术班; 1、对这种做法有人表示支持, 2、有人并不赞成; 3、我认为… 范文: Children are the future of the natio...

回复:

第一部分:交际用语(共5小题;每小题3分,满分15分) 此部分共有5个未完成的对话,针对每个对话中未完成的部分有4个选项,请从A、B、C、D四个选项中选出正确选项。 1-5 BACBB 1. —How are you, Bob? ---你好吗,鲍勃? —____________ Ted. ---...

回复:

1、C BDBACCACABCCADDADDDDCAACADAA A What happened: carried (1.4 ) covered (1. 5 ) What has happened: has just bought (1.1) has just bought (11.3-4);has sent(1.6);has begun(1.8) C 1 What did you buy 8 ? 2 he has never lent 8 3 H...

回复:

一、找出画线部分读音与其他三个不同的单词。(10分) ( ) 1. A. teacher B. certainly C. sister D. brother ( ) 2. A. earth B. near C. hear D. ear ( ) 3. A. bowl B. snow C. now D. yellow ( ) 4. A. page B. dog C. pig D. big ( ) 5. A....

回复:

11. D. She has lost contact with most of her friends 12. A. A painter 13. C. Make inquiries elsewhere 14. C. He has gained some weight lately 15. D he doesn't like abstract paintings 16. B she may have put her notebook amid the...

回复:

2015--2016 英语周报高二外研综合第41期B版综合测试题答案 Book 8 Module 5 参考答案及部分解析 参考答案 1-5 BABAC 6-10CBBAC 11-15 ACABC 16-20BABCC 21-25 ADCAB 26-30BCBCA 31-35 DCBAC 36-40GAFBC 41-45 DBBAD 46-50 DADBC 51-55 ACBDC 56-...

上一篇:北站有特产吗 下一篇:定投教母萧碧燕的书哪本最好?

返回主页:攀枝花人才网

本文网址:http://0812job.cn/view-131839-1.html
信息删除